053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/ /

Groot onderhoud 27 woningen Viverion

Viverion kiest Gebr. van der Geest schilder- en vastgoedonderhoud  voor  groot onderhoud en verduurzaming van 27 eengezinswoningen te Lochem

Viverion heeft recent een aanvraag uitgebracht voor het grootonderhoud  en het verduurzamen van 27 eengezinswoningingen uit 1971 aan de Woerdstraat in Lochem. Op basis van een selectie uit 3 bedrijven is Gebr. van der Geest gekozen als aannemer voor deze opdracht.

In dit traject gaat de definitieve planvorming in bouwteamverband plaatsvinden. In samenwerking met een aantal vaste ketenpartners gaat Gebr. van der Geest de werkzaamheden uitvoeren waaronder installatiebedrijf Klein Poelhuis voor de installatie werkzaamheden. Door energetische maatregelen verkrijgen de woningen minimaal een energielabel B. Om dit label te behalen worden zowel isolerende maatregelen aan het dak,  vloer en gevel uitgevoerd alsmede wordt de verwarmingsinstallatie en ventilatie opgewaardeerd.

Het comfort van de woningen wordt eveneens verbeterd. Zo wordt bijvoorbeeld bij een aantal woningen  de keuken, het toilet en de badkamer vervangen. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden blijven de bewoners in hun woning. Om bewoners zo min mogelijk overlast te bezorgen wordt veel aandacht besteed aan een goede communicatie en planning.

Met de uitvoering van het groot onderhoud en de verduurzaming van de woningen beoogd Viverion een exploitatieduurverlenging van 25 jaar. De uitvoering van de werkzaamheden zijn gepland voor mei en juni van dit jaar.

Terug

05-03-2015

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest