053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/ /

Gebr. van der Geest genomineerde 'Green Twente Award’

Door een deskundige jury zijn deze week de drie nominaties van de 'Green Twente Award’ bekend gemaakt. De drie genomineerde bedrijven van de eerste editie zijn: Gebroeders Van der Geest, Farwick Groenspecialisten en Schroder Vastgoed.

Gebr. van der Geest staat inmiddels voor een aantal duurzame innovaties in Twente. Hierbij kun je denken aan procesinnovaties op het gebied van resultaatgericht samenwerken in vastgoedonderhoud en de nieuwste groene biobased materialen en producten voor de schilder- en onderhoudsbranche waaronder de groene kwastengel en gerecyclede wandbekleding van textiel genaamd Denimtex.

Op 20 april a.s. worden de drie genomeerden tijdens het Business festival, dat plaats vindt op Vliegveld Twenthe, uitgedaagd om het groenste bedrijf van Twente te worden. De jury bestaat uit Olaf ter Haar (Kamer van Koophandel), Jeroen Orriens (De Paauw Recycling), Alfons Wispels (Pure Energie), Theo de Bruijn (Saxion) en Matthijs Nijboer (Natuur & Milieu Overijssel). De prijs is een initiatief van De Twentsche Courant Tubantia en Natuur & Milieu Overijssel en wordt uitgereikt door Alfons Wispels en Eelco Eerenberg Wethouder Duurzaamheid van de Gemeente Enschede.

Terug

30-03-2017

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest