053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/ /

Gebr. van der Geest genomineerd 'Groene Twinkeling' 2017

Gebroeders van der Geest is één van de drie bedrijven die door de vakjury van de Groene Twinkeling genomineerd voor de biodiversiteitsprijs 2017. De Groene Twinkeling wordt jaarlijks uitgereikt aan de werkgever in Overijssel die bedrijfsvoering en biodiversiteit het beste weet te combineren door aandacht voor biodiversiteit te stimuleren, kennis te delen en succesvolle resultaten te boeken ter verbetering van biodiversiteit op locatie.

Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer loven het bedrijf uit Overijssel met de grootste inzet voor biodiversiteit met de Groene Twinkeling. De ereprijs wordt voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgereikt op donderdag 26 januari 2017 tijdens de groene nieuwjaarsbijeenkomst in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug te Nijverdal.

Bas van der Geest van het gelijknamige schildersbedrijf heeft als doelstelling het verminderen van het gebruik van fossiele grondstoffen en deze te vervangen door natuur- en geryclede vezels of anderen biobased grondstoffen: “Wij moeten geen grondstoffen uit de natuur weghalen zonder hier iets voor terug te geven en we moeten gebruik maken van de natuurlijke cyclus van de natuur.” Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wordt de winnaar van de Groene Twinkeling bekendgemaakt. Het winnende bedrijf mag daar de wisselbokaal, een kunstwerk van Guido Orsetti, met trots in ontvangst nemen.

Met de Groene Twinkeling laten de vier Overijsselse natuurorganisaties zien dat ondernemerschap en biodiversiteit goed samengaan. Bovendien stimuleren zij bedrijven zich in te zetten voor biodiversiteit in hun omgeving. Bedrijven die in aanmerking komen voor de Groene Twinkeling nemen maatrelen of verrichten activiteiten ten behoeve van biodiversiteit of zetten zich op een andere manier hiervoor in. Wie de Groene Twinkeling weet te veroveren kan tevens rekenen op een groen podium.

Terug

08-12-2016

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest