053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/ /

Exterio Vastgoed partners

Gebr. van der Geest heeft samen met vier regionale onderhoudsbedrijven (Van Heek te Hengelo, Hemink Groep te Borne, Lenferink te Lemelerveld en SW te Almelo) Exterio Vastgoedpartners Coöperatief U.A. opgericht. In samenwerking gaan de bedrijven het resultaatgericht gevelonderhoud van het vastgoedbezit van woningcorporatie Domijn verzorgen. Dit sluit aan bij de wens van Domijn om in te zetten op Resultaatgericht samenwerken (RGS). De basis voor de overeenkomst is vertrouwen en kwaliteit. Op donderdag 30 april tekenden de betrokken partners de overeenkomst met een looptijd van 25 jaar. De overeenkomst werd getekend door Ineke Buursink, directeur van Domijn, en de vijf bestuursleden van Exterio Vastgoedpartners Coöperatief U.A. De intentie van Exterio Vastgoedpartners is om ook andere woningcorporaties voor deze vorm van samenwerking te interesseren.

Domijn brengt Resultaatgericht samenwerken (RGS) in de praktijk door nieuwe samenwerkingvormen aan te gaan, gericht op klanttevredenheid en duurzaam relatiebeheer. Exterio Vastgoedpartners krijgt met de onderhoudsovereenkomst de gelegenheid dit voor het merendeel van het gevelonderhoud van het vastgoedbezit van Domijn uit te voeren. Gezamenlijk wordt  kennis en ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud en een financiële samenwerking tussen de partners in de praktijk gebracht. Domijn beschrijft bij opdrachten alleen het resultaat en de prestatie indicatoren die realistisch zijn en gaan er vanuit dat de partners hier een goede invulling aan gaan geven. De woningcorporatie loopt met deze nieuwe werkwijze  voorop in de regio.

Exterio lanceerde op 30 april ook de nieuwe website, waarmee zij de communicatie met de huurders van de door de coöperatie te onderhouden woningcomplexen gaat voeren. Huurders kunnen op deze website terecht met hun vragen en opmerkingen. Op termijn lopen alle contacten betreffende planmatig woningonderhoud van Domijn via Exterio Vastgoedpartners. 

Terug

30-04-2015

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest