053 - 43 11 291 volg ons op

zorg voor uw bezit

/

Over Gebr. van der Geest.

Dick en Bas van der GeestGebr. van der Geest schilder- en Vastgoedonderhoud bestaat sinds 1922. Inmiddels wordt het bedrijf alweer gerund door de vierde generatie en voeren wij het onderhoud uit voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Wij zijn actief in het volledige onderhoud van woningen en gebouwen. Hierbij wordt continu gezocht naar het bieden van innovatieve oplossingen waarmee de onderhoudskosten voor vastgoedeigenaren zo laag mogelijk kunnen worden gehouden bij een overeengekomen kwaliteitsniveau. Methodieken als resultaatgericht vastgoedonderhoud worden hierbij toegepast en doorontwikkeld.

Onze kernwaarden

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie zijn kernwaarden van Gebr. van der Geest. Met het zusterbedrijf Rolsma Advanced Biobased paints bieden we daarnaast een zeer duurzame natuurverf gebaseerd op lijnolie.

Als eerste in de sector publiceerde Gebr. van der Geest reeds over 2010 een MVO verslag. In 2010 was ons bedrijf een van de finalisten voor de KvK MVO Award (Oost Nederland) en in 2012 hebben wij de Pioneering Innovation Award gewonnen voor ons vernieuwend ondernemerschap. In 2017 waren we een van de drie genomineerden van de Groene Twinkeling, een prijs voor de ondernemer die de meeste aandacht heeft voor biodiversiteit, zowel binnen de activiteiten van zijn bedrijf als in zijn direkte omgeving.

Partners

© 2016 Gebr. van der Geest