053 - 43 11 291 volg ons op

zorg voor uw bezit

/

100 jaar familiebedrijf gebaseerd op vakmanschap

Gebr. van der Geest schilder- en Vastgoedonderhoud bestaat sinds 1922. Inmiddels wordt het bedrijf alweer gerund door de vierde generatie en voeren wij het onderhoud uit voor vele opdrachtgevers, zoals corporaties, zorg- enn onderwijsinstellingen, bedrijven en VvE's. Daarnaast voeren we voor particulieren een meerjarenonderhoudsplan uit waarmee het onderhoud van de woning periodiek in de beste staat houden .

Wij zijn actief in het volledige onderhoud van woningen en gebouwen. Hierbij wordt continu gezocht naar het bieden van innovatieve oplossingen waarmee de onderhoudskosten voor vastgoedeigenaren zo laag mogelijk kunnen worden gehouden bij een overeengekomen kwaliteitsniveau. Methodieken als resultaatgericht vastgoedonderhoud en ketensamenwerking worden hierbij toegepast en doorontwikkeld.

Onze kernwaarden

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie zijn kernwaarden die in alle werkzaamheden van van Gebr. van der Geest te zien zijn. De lijnolieverf Rolsma is tot volwassen product evolueerd door de samenwerking van een verffabriek en de gedreven duurzaaamheidsdrang van Gebr. van der Geest. Met Denimtex hebben we in eigen beheer een circulaire wandpleister ontwikkeld die gebasserd is op gerecycled textiel. En in samenwerking met een technisch bedrijf hebben we een biobased kwastengel op de markt gebracht, om zo de levenduur van kwasten te verlengen.

Als eerste in de sector publiceerde Gebr. van der Geest reeds over 2010 een MVO verslag. In 2010 was ons bedrijf een van de finalisten voor de KvK MVO Award (Oost Nederland) en in 2012 hebben wij de Pioneering Innovation Award gewonnen voor ons vernieuwend ondernemerschap. In 2017 waren we een van de drie genomineerden van de Groene Twinkeling, een prijs voor de ondernemer die de meeste aandacht heeft voor biodiversiteit, zowel binnen de activiteiten van zijn bedrijf als in zijn direkte omgeving.

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest