053 - 43 11 291 volg ons op

innovatie op

vele gebieden

/

Innovatie is een van onze drijfveren

Binnen ons bedrijf houden wij ons dagelijks bezig met vernieuwing en duurzaamheid. Als een van de weinige schildersbedrijven hebben wij inmiddels onze sporen als koploper verdiend met proces- en productontwikkeling en innovatie op het gebied van schilder- en vastgoedonderhoud. Mede hierom hebben wij reeds in 2013 de Innovatie Award van stichting Pioneering gewonnen.

Producten die wij, allen of in samenwerking met partners, ontwikkeld en doorontwikkeld hebben zijn o.a. Rolsma Biobased Paints en de lijnoliekwast"Adriaantje", de Go Paint! duurzame kwastengel en aanverwante producten en onze laatste innovatie Denimtex.

De  producten worden zowel in Nederland, Europa en daarbuiten verkocht.

High tech componenten en producten ontwikkelen uit natuurlijke basisgrondstoffen

Gebr. van der Geest is één van de projectpartners, naast de Twentse kennisinstellingen, open innovatiecentra en meerdere mkb-bedrijven die heeft geparticipeerd in Bio2HighTex. De naam duide op het gebruik van natuurlijke basisgrondstoffen om high tech componenten en producten te ontwikkelen. De inzet van hernieuwbare natuurlijke materialen en hergebruik van vezels, de vermindering van CO2 uitstoot en de focus op duurzame productie van innovatieve textielen maakt de projectnaam zeer passend bij dit project. Lees hier meer over dit project.

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest