053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/

Exterio Vastgoedpartners werkt!

Gebr. van der Geest heeft samen met vier andere regionale onderhoudsbedrijven (Van Heek te Hengelo, Hemink Groep te Borne, Lenferink te Lemelerveld en SW te Almelo) Exterio Vastgoedpartners Coöperatief U.A. opgericht. In samenwerking voeren de bedrijven het resultaatgericht gevelonderhoud van het vastgoedbezit van woningcorporatie Domijn uit.

Dit vorm van samenwerking sluit aan bij de wens van Domijn om in te zetten op Resultaatgericht samenwerken (RGS). De basis voor de overeenkomst is vertrouwen en kwaliteit. Op donderdag 30 april 2015 tekenden de betrokken partners de overeenkomst met een looptijd van 25 jaar.

Samenwerking woningcorporatie Domijn

Domijn brengt Resultaatgericht samenwerken (RGS) in de praktijk door nieuwe samenwerkingvormen aan te gaan, gericht op klanttevredenheid en duurzaam relatiebeheer. Exterio Vastgoedpartners krijgt met de onderhoudsovereenkomst de gelegenheid dit voor het merendeel van het gevelonderhoud van het vastgoedbezit van Domijn uit te voeren. Gezamenlijk wordt  kennis en ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud en een financiële samenwerking tussen de partners in de praktijk gebracht. Domijn beschrijft bij opdrachten alleen het resultaat en de prestatie indicatoren die realistisch zijn en gaan er vanuit dat de partners hier een goede invulling aan gaan geven. De woningcorporatie loopt met deze nieuwe werkwijze  voorop in de regio.

Exterio heeft een eigen website waarmee zij de communicatie met de huurders van de door de coöperatie te onderhouden woningcomplexen voert. Huurders kunnen op deze website terecht met hun vragen en opmerkingen. Alle contacten betreffende planmatig woningonderhoud van Domijn via Exterio Vastgoedpartners. Nieuwschierig? Kijk dan op www.exterio-vp.nl

Eisma’s Schildersblad heeft in de uitgave van juni 2015 een artikel aan de oprichting en werkwijze van Exterio gewijd. Klik hier om dit artikel te lezen.

Exterio Vastgoedpartners nodigt ook andere woningcorporaties uit voor deze vorm van samenwerking

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest