053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/

Meedenken, strategie en vakmanschap

Gebr. Van der Geest is dé meedenkende partner die woningcorporaties strategisch kan ondersteunen en het woningbezit met vakmanschap onderhoud. De groeiende vraag van corporaties, om de totale zorg van het onderhoud over te nemen, zien wij als een uitdaging én als kans voor een langdurige relatie die gebaseerd is op vertrouwen. Naast het in stand houden van de woningvoorraad zoeken we samen naarde beste vormen voor verbetering en verduurzaming. Daarbij werken wij in RGS en zijn wij vaak partner in een ketensamenwerking die samen met corporaties de toekomst duurzaam maken, waaronder Ieder1, Viverion, Domijn, De Woonplaats, Welbions, Pro Wonen, Domesta en Beter Wonen.

Bewonerstevredenheid

Gezamenlijk trekken we op in het plan om het woningbezit te onderhouden of verduurzamen. De tevredenheid van uw bewoners staat hierbij hoop op de agenda. Met zo weinig mogelijk hinder voor de bewoners én de omgeving zetten onze teams zich in voor het gewenste eindresultaat.

Meer dan alleen schilderen

Als schilder- en vastgoedonderhoudsbedrijf hebben wij een brede expertise in huis. Naast het schilderen en onderhouden van een woning, voeren wij ook bouwkundig onderhoud uit. Daarnaast hebben we veel ervaring op het gebied van brandveiligheid, het aanbrengen van vastgoedfolie en hebben we in eigen beheer circulaire textiele wandbekleding ontwikkeld. Innovatie is bij ons een doorlopend proces en maakt deel uit van onze visie en duurzame doelstellingen.

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest