053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/ /

Service- en mutatieonderhoud

Als vastgoedbeheerder vindt u het belangrijk om goede service te verlenen aan de huurders en gebruikers. Een loszittend tegeltje of een klemmende deur kan voor bewoners een flinke ergernis zijn. Wij zijn snel ter plaatse na een melding (afhankelijk van de prioriteit uiteraard). Indien nodig treffen we een noodvoorziening. Het is voor een bewoner een prettig idee dat er snel een vakman op de stoep staat die zijn problemen oplost. Vakbekwaam en dienstverlenend.

Ook voor mutatieonderhoud kunt u bij ons terecht. Als een huurder vertrekt en plaatsmaakt voor een nieuwe bewoner, is dat een goed moment voor onderhoud aan de woning. We zorgen na elke mutatie dat de woning in een goede staat wordt opgeleverd. Dit mutatieonderhoud kunnen we combineren met planmatig onderhoud.

Waarom zou u bijvoorbeeld niet meteen isolerende beglazing aanbrengen of de badkamer vervangen? In een lege woning is het gemakkelijk werken. En bovendien: als u meer wooncomfort biedt, kunt u dat verdisconteren in de huurprijs. Zo denken we graag met u mee bij service- en mutatieonderhoud.

Dus wilt u een pand of complex planmatig laten onderhouden? Van woningen tot een appartementen complex kunt u bij ons terecht.

Onze aanpak:

- Opname van de huidige situatie ter plaatse

- Inventarisatie van de wensen en eisen van de opdrachtgever en de bewoner(s)

- Indien nodig wordt een noodvoorziening getroffen

- Offerte inclusief beschrijving van de aanpak

- Duidelijke en tijdige communicatie met de betreffende bewoner(s)

Onze manier van werken zal samen met ons vakmanschap en flexibiliteit leiden tot minder kosten, een beter eindresultaat en meer tevreden bewoners.

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest