053 - 43 11 291 volg ons op

BEL 053 - 43 11 291  

/ /

Met planmatig onderhoud gaan we samen voor het beste resultaat

Gebr. van der Geest verzorgt als multifunctioneel onderhoudsbedrijf  bij vele relaties het planmatig onderhoud. Hierbij zorgen wij ervoor dat de woning of het woongebouw technisch goed in orde blijft. Bij het planmatig onderhoud onderhouden wij zowel de buitenkant alsook de binnenzijde in veel gevallen. Doordat wij beschikken over een compleet productassortiment zijn wij in staat maatwerk te leveren, afgestemd op uw onderhoudsvraag.

De laatste jaren is er veel veranderd aan planmatig onderhoud in de vastgoedonderhoudsmarkt. De vraag van opdrachtgevers om de totale zorg van het onderhoud over te nemen, planmatig onderhoud zien wij als een uitdaging en als kans voor de professionalisering van de onderhoudsmarkt.

planmatig onderhoudMet de vraag naar totale zorg van planmatig onderhoud heeft het prestatieconcept "van inspannings- naar resultaatverplichting" zijn intrede gedaan. In de vorm van resultaatgericht samenwerken in vastgoedonderhoud biedt Gebr. van der Geest dit aan haar opdrachtgevers.

Voordelen van planmatig onderhoud

Optimale instandhouding onroerend goed gedurende de vastgestelde exploitatieperiode.

Informatiefilm over planmatig onderhoud

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest