053 - 43 11 291 volg ons op

Zorg voor het

behoud van monumenten

/ /

Monumentenonderhoud, een vak apart

Onderhoud of restauratie van een monumentaal pand vergt meer aandacht en geduld dan een modern pand. Een monument in een andere tijd gebouwd waardoor u niet alleen te maken krijgt met oude bouwtechnieken en monumentale elementen, maar ook niet zomaar alles mag vervangen. Hierdoor zou anders de monumentale waarde van het pand verloren gaan en wordt er ernstige schade toegebracht.

Deskundigheid

Om een momumentaal pand in goede staat te houden zult u  soms concessies moeten doen aan uw wensen. We hechten groot belang aan het  behoud van van ons erfgoed. Deskundig advies is hierbij van groot belang. Gebr. van der Geest is specialist als het gaat om de uitvoering van werkzaamheden aan een monumentenpand en heeft door het grote aantal projecten dat zij voor meerdere opdrachtgevers uitvoerd veel ervaring op dit gebied. Naast de expertise die wij hebben met de uitvoering en de renovatie van deze objecten, werken wij ook met de passende materialen zoals lijnolieverf. 

Voorbeelden van aan historische of monumentale panden, waar wij renovatie of onderhoudswerkzaamheden hebben uitgevoerd, zijn o.a.,de Basiliek H.Kruisverheffing in Raalte, het Kantongerecht in Enschedede Oale Smiederieje in Neede en het koetshuis op landgoed Het Stroot in Twekkelo.

Gebr. van der Geest is dé partner als het om vastgoedonderhoud gaat!

© 2016 Gebr. van der Geest